Inte Alison's hand? Eller en tvilling?

"Vi har fått se många flashbacks ifrån "Natten Ali försvann/dog" 
En sak som jag har varit jätteförvirrad över är hur ljust det är ute. I videon med Ian och Alison på The Kissing Rock är det ljust ute. Alison säger till och med "I have to get back before they wake up" vilket också antyder att det är morgon.
Många tror att handen som kommer upp ur jorden är Alison's, men det är kolmörkt ute då och knappast så att man blir begravd och sedan känner för att träffa Ian. Om ni kollar på videorna kommer ni att se vilka stora skillnader det är om ljuset. Ljuset visar alltså vilken tid på natten det är."
 
Tack för tipset Frida!
 
Själv tänker jag på tvilling-teorin nu...
 
-D


(Spoiler!) 4x02 tweet

 
-D


Shay Mitchell shoppar på The Grove | 29 Mars

 
-E


4x01 spoiler

Morgonen efter....
Kommer lögnarna att gå tillbaka till stugan för att hitta ledtrådar.... 
 
-D


Once upon a midnight dreary

 
-D


Säsong 4 tweets

 
-D
 


teorier från läsare

"Jag tror att Ezra är "A" för att Jenna fick ett meddelande 'Meet me tonight -A'
Och då sa Ezra till Hanna att han skulle vara borta den natten."

"I slutet av nästan alla avsnitt så får man ju se en kort bit av "A" , men i första avsnittet så filmar dem på Alison's kista och sedan på en bild av henne bredvid kistan och i andra avsnittet på slutet så filmade dem på Jenna som säger "Sänd text nu" men sen i avsnitt 3 osv. så visar de grejor som har med "A" att göra... Kan det betyda att de är "A"?"

"I avsnitt 3-4-5 i säsong 1 säger Hanna ''Out of sight, Out of mind'' har det något att göra med ett ganska nytt avsnitt som heter så?"


"Jag tittade igenom några avsnitt från säsong 2 igår och när jag kom till 2x12, så hörde jag en sak som kan antyda till att Alison lever. 

När Emily blir inlåst i ladan och Alison kommer till henne, så frågar Emily bland annat om Alison vet vem "A" är. Alison svarar då: "I don't think it's a good idea, because two can keep a secret, if one of them is dead." Om man tänker efter så säger hon ju "Två kan hålla en hemlighet om en av dem är död." Om Alison vore död skulle hon ju kunna berätta vem som är "A" för Emily, men antyder hon, i och med att hon sa så, att båda lever?!"

"Jag tror att Ezra kan vara en del av the A-team för att i säsong 1-2 när man såg små filmsnuttar på "A" i slutet på avsnitten så sade några "Pretty Eyes" och i flera avsnitt kallar både Hanna och Aria Ezra för just "Pretty Eyes"
Slump?"

 

Tack för tipset: Julia, Emma, Elin, Wilma & Henrik!

Vi försöker så gott vi kan att publicera så många av era teorier som möjligt! 

 

-D


Spencer!?

 
-E


Nyheter om säsong 4!

HÄR ifrån, vissa saker har redan tagits upp på bloggen!
-B


Ny spin-off serie: Ravenswood

Efter Halloween avsnittet i säsong 4 så kommer en ny serie att starta. Det är samma producenter osv. som PLL men vi vet inte ännu vilka som kommer vara med i den... Oftas i en spin-off serie så kan det handla om samma karaktärer/er som i den ursprungliga serien, så någon kanske lämnar PLL och är med i denna serie fast som samma karaktär/er, dock så kommer det nog inte vara någon av de större karaktärerna. [Är inte riktigt helt hundra om det kommer att bli såhär.]
 
Serien kommer att heta 'Ravenswood' som en utspelar sig att vara stad nära Rosewood...
 
 


 
 Tack flera stycken för tipset!
 
-D


Säsong 5 bekräftat!

 
Wiho! Tack många för tipset!
 
-D


säsong 4 tweets (spoilers)

 
Säsong 4 börjar 11 Juni för er som missat det!
 
-D


Shay Mitchell ärenden i L.A | 22 Mars

 
 
HOW?!?!?!?!?
-E


Behind the scenes: Season 4, bitches

 
-M


Lucy Hale @ Kids Choice Awards 2013

 
-M


Behind The Scenes bilder: säsong 3

 
Klicka på bilden för att se resten!
 
-D


(Spoilers!) Gif's från säsongsfinalen

  
  
    
  
    
    
   
 
-D
 


Teori från Rebecca

'Shana, Jenna och Melissa tror många nu har sitt egna A-team eller något liknande och att de brände ned huset. Ingen vet riktigt vart Shana kommer ifrån, men i "Pretty Dirty Secrets" avsnitt 4/5 nånting så säger hon att hon kommer ifrån South Carolina.
Alison var i South Carolina på den där klubben som man ser i en flashback från säsong 1 (när Spencer säger "Isn't Hilton Head in South Carolina?" Så svarar Alison "Why so many questions?" Det känns inte som en tillfällighet. Alison och Shana kanske var vänner eller träffades i South Carolina?...
Men kanske inte är så troligt, vissa hävdar att Melissa, Jenna och Shana hänger ihop med NAT-club...'
 
 
-D


Sean Faris som statspolis Gabriel Holbrook

 

Okej, gör er redo att möta ännu en brottsbekämpare som kommer att ta denna mord-fyllda stad med storm, för enligt TV Guide, har ABC Family precis castat Sean Faris som Pennsylvania's statspolis Gabriel Holbrook!

 

Sean’s karaktär Gabriel (Gabe?) kommer att dyka upp i avsnitt 1 (“‘A’ is for Alive”) och efter den chockade cliffhangern i säsong 3 finalen (I vilket Wilden's bil har kommit upp till ytan med chockerande nya bevis), är det säkert att säga att Aria, Hanna, Emily, Spencer, and Mona kommer att hitta sig själva i 'Hot Water'!

 

-D


grymma pll videor

 
Är verkligen imponerad av dessa videor ovan och denna kanalen! Grymt. Ett måste att kolla!
 
-D


pll tårta

 
Vad cool haha!
 
-D


(spoiler) lever maya?

 
Vad tror ni? Tack för tipset Mona!
 
-D


Lite olika teorier & "utredning av saker"

Samtliga meningar/punkter kommer ifrån prettylittlesecrethints.tumblr.com:
 
• A PLL producer confirmed in an interview that the red coat ending in 2x25 was just Mona's imagination! So she wasn't lying when she said she never saw her.
 
• In episode 'Crazy' Mona says "I missed my dolls" - IMMD - apparently IMMD is a genetic testing facility in Germany. They work with twins! 
 
• Have you noticed that in 2x25 we see Jenna giving a piece of fabric to "someone", it's in fact the scarf that Shana is wearing in 3x24...
 
• I was thinking, because Red Coat came by plane, didn't Ali used to go on trips with I think his name was Duncan?
 
 
-D


Ashley goes blond, igen

 
-D


Gif's från finalen

 
-D